SAYANG


a dream is a dream and i will keep it in my heart at all time

i need you. i love you all !

WELCOME STRANGER (!) My Blogger is best View with Google Chrome! Ho

best view with Google Chrome only. Thank you :)


May 28, 2010

My First writing ;p


aLoha ;D qila masih baru di blog ini. so qila belum PRO lam bab bab Blog ni. hehe, :) kalau ada yg salah tlg lah bagitahu, okay? haih, jujur lahh. qila dah pning bila nak Update blog ni. takut jadi lain plak kan. huhu, qila buat blog ni pon nak cerita mcm mcm pengalaman yg qila alami. :)
hope boleh lah ia jadi tempat qila utk lepaskan apa apa yg MANIS dan PAHIT.. okay lahh. daa~

YANG BURUK DATANGNYA DARI SAYA, YANG BAIK DATANGNYA DARI ALLAH S.W.T..

0 Nenek Kabayan Menyampuk !:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...